Pagina's

maandag 26 november 2012

Een vruchtbaar weekend


Eentje die al wat langer op m'n verlanglijst stond. Resultaat mag er zijn, dus misschien volgend weekend nog wat andere stofjes proberen... Deze is een designerstofje (blauwe tulpjes) van Kokka met blauwe voering.

2 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Ben via pinterest of je blog terecht gekomen! Ik heb in de kringloop een geldbeugel gekocht en maak er een nieuw stofje bij. Nu is dat klaar maar krijg ik de stof niet goed in de beugel? Hoe doe jij dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey! Alvast mijn excuses voor de late reactie... Heb 10 dagen gewerkt op het autosalon, wat ervoor zorgde dat mijn blog amper aandacht kreeg. :)

  Je vraag! Het hangt er een beetje van af met welk soort frame je gaat werken.. Sommige hebben gaatjes, waardoor je het stof makkelijk kan innaaien. Indien dat niet het geval is en het is een ijzeren frame, kan je deze best eerst wat breder openen dmv een kleine tang/schaar. Voldoende textiellijm aanbrengen, 2 min wachten en dan stof inbrengen. Hulpstukken zoals een tandenstoker of naald kunnen helpen om de alles kantjes op zijn plaats te brengen. Is het stof te 'slap' uit zichzelf, kan het ook handig zijn om dit eerst te verstevigen. Dan gaat hij makkelijker in de frame zitten. Op het einde het frame terug dichtknijpen met een tang.

  Hopelijk heb je hier wat aan? Zijn een aantal kleine tips die misschien wel het verschil kunnen maken. Als je toch nog met een vraag zit, mag je altijd een foto doorsturen, kan ik eventueel op deze manier helpen.

  Grt!

  BeantwoordenVerwijderen